Оригиналните гласове на формацията Enigma идват в България за концерт тази вечер

...
Оригиналните гласове на формацията Enigma идват в България за концерт тази вечер
Коментари Харесай

Enigma с концерт тази вечер в България

Оригиналните гласове на формацията Enigma идват в България за концерт довечера в зала 1 на НДК, оповестяват уредниците от Fest Team.

Enigma има три номинации за „ Грами “, 70 милиона продадени плочи, над 100 златни и платинени документа за продажба на албуми.

„ От началото на 90-те години на предишния век Enigma вълнува публиката по целия свят с неповторимата си комбинация от електронна, ембиънт и уърлд музика. Децата на 90-те безпогрешно разпознават омагьосващите звуци на Sadeness, Return to Innocence, Gravity of Love и доста други, а в този момент ще могат и да ги чуят онлайн от истинските гласовете на Enigma  с присъединяване на Андрю Доналдс, Angel X и Фокс Лима, дружно с още от над двадесет песни от албумите The Rivers of Belief, Mcmxc A.D и Amen ” , описват от  Fest Team.



Когато Enigma се появява през 1980 година, немският продуцент на проекта Майкъл Крету, въодушевен да показа безусловно нова форма на артистично изложение с мистични и пробни съставни елементи, поставя началото на нещо, което скоро ще се трансформира един от най-популярните и загадъчни музикални планове. Синтез от музикални стилове, първият албум Mcmxc A.D (1990) слага началото на поредност произведения и албуми, сливащи типичен и съвременни детайли – от григориански песнопения, етнически псалми, църковни камбани и органи до рап и дъбстеп въздействия.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР